Taxi Rolstoelvervoer Vliegveldservices BergseOmniBus Contact
Bobcab levert vervoer per taxi aan particulier,bedrijf en instelling in de regio West Brabant. Met een uitgebreid pakket aan diensten voorzien wij in de meest voorkomende behoeften op de markt.

Onze dienstverlening is gebaseerd op kwaliteit, punctualiteit een hoog service-niveau en een klantgerichte instelling. De implementatie van dit concept wordt uitgevoerd door ons team van zeer ervaren beroeps-chauffeurs.

Met een wagenpark bestaande uit uitsluitend courante Volvo en Mercedes-Benz limousines bieden wij een hoogwaardig product welke wordt onderstreept door het ontbreken van een taxi-daklicht. Zoals van ons verwacht mag worden zijn al onze wagens schoon, voorzien van airconditioning, navigatie, telefoon en vrij van schade en/of reclame.

Om zoveel mogelijk tegemoet te komen aan uw verwachtingen werken wij indien mogelijk met vaste tarieven welke een transparante prijs oplevert en verrassingen achteraf uitsluit.

Middels ons hoge service-niveau en scherpe prijsstelling bieden wij vele mogelijkheden voor particulier, bedrijf en instelling waar kwalitatief vervoer gewenst is. Clienten welke frequent van onze diensten gebruik maken bieden wij de mogelijkheid om, per maandelijkse facturering, op rekening te rijden.

Al met al denken wij met ons dienstenpakket een compleet en hoogwaardig product aan te bieden waarbij een ieder zich een gewaardeerd passagier zal kunnen noemen, dat geldt voor zowel uzelf, uw familie, personeel of zakenrelatie.